Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Aftenskole til de sceneglade er klar

Talentlinjer, voksenkurser og kurser for dem, der bare gerne vil have det sjovt – Dronning Dorothea Teaters nye aftenskole er klar til at byde elever i alle aldre velkomne

Af Emma Biørn Fish


"Der er noget til alle aldersgrupper – lige fra de 7-9-årige til de, der er plus 60. Og der vil være kurser både til de elever, der bare gerne vil hygge sig og have det sjovt, og til dem, der gerne vil udvikle deres talent på en scene," fortæller Jacob Knudsen, der kommer til at være daglig leder af Dronning Dorothea Teatrets nye aftenskole.


Flere hold

De 12 forskellige hold, som aftenskolen kommer til at udbyde i 2017/2018 kommer til at koste mellem 750-1.000 kroner for et kursus i en sæson, og programmet byder på alt fra filmskabelse og skuespil til sangtræning og noget så udenlandsk som Dramayoga.

"Dramayoga er ret stort i udlandet, hvor man har stort fokus på udvikle sin bevægelighed og sin kropsbevidsthed, så vi regner med, at der er flere, der har lyst til at prøve det herhjemme," fortæller Jacob Knudsen.

Aftenskolens nye hjemmesider bliver i løbet af denne uge klar til tilmeldinger, så har man lyst til at lære mere om sceneliv, sang eller kropsbevidsthed, kan man tilmelde sig på www.dorotheas-aftenskole.dk


Publiceret: 13. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra NYT OM Trekantsomradet

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt